azaza09 None

Ένταξη: Jul 20, 2006 Δημοσιεύσεις: 186 Κατοικίδιο
Euro: 959 Items
|
Δημοσιεύθηκε: 09/11/2006 23:18 Θέμα δημοσίευσης: Επιστολή αναγνώστη σε περιοδικό |
|
|
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
Είμαι 70 ετών, με λένε Διονύση και σας γράφω από το Χαλάνδρι. Είμαι γεροντοπαλίκαρο, αλλά δεν το μετάνιωσα που δεν παντρεύτηκα γιατί ήθελα πάντα να είμαι με διαφορετικές και πολλές γυναίκες.
Τώρα, τα έχω με τη Ροδούλα, είναι νοσοκόμα 43 ετών και τα πάμε καλά. Έχουμε κάνει σεξ μόνο μια φορά και δεν το πολυευχαριστηθήκαμε γιατί εκείνη τη μέρα, είχα ανεβάσει πίεση, με αποτέλεσμα να πέσει κάτι άλλο! Η Ροδούλα δεν είπε τίποτα αλλά τώρα μου ξεφούρνισε κάτι που με προβληματίζει…. Μου είπε να φέρει μαζί της και έναν άλλον για να κάνουμε σεξ γιατί της αρέσει λέει το τρικούβερτο! Τι να κάνω; Να δεχτώ;
Απάντηση Περιοδικού :
Τι να σου πω φίλε μου… Δέξου, αλλά φρόντισε να έχεις μαζί ποπκόρν και αναψυκτικό για να παρακολουθήσεις πιο ευχάριστα το έργο! Γιατί έτσι την κόβω τη δουλειά! Οι άλλοι να βγάζουν τα μάτια τους και συ να κοιτάς σα χάννος και να την βρίσκεις μόνος! Άσε κιόλας που υποπτεύομαι ότι σου στήνει πλεκτάνη!
Τι εννοώ; Μπας και θέλει να φτιάξει κατάσταση σε κανένα gay φίλο της και στον φορτώνει; Δεν αποκλείεται να είναι τόσο διεστραμμένη!
Άκου δω Διονύση μου. Κάλεσε μια μέρα τη Ροδούλα μόνη της για να της αποδείξεις τι βαρβάτος άντρας είσαι! Θα έχεις πάρει όλα τα χάπια σου, θα έχεις περάσει κι απ’ το νοσοκομείο για ένα τσεκ απ και φυσικά, θα συμβουλευτείς το γιατρό σου αν μπορείς να πάρεις Viagra!
Να δεις που αν σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, η Ροδούλα δεν θα θέλει «τριολέ», αλλά μόνο εσένα!!!!
Άντζελα
|
|